Şehit Çetin Çakmak Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: Her yıl üniversite sınavlarında meslek liselerinin ortalama başarısının üzerinde, ünivesiteye yerleşme oranında okulumuz oldukça iyidir. Okulumuz öğrencileri bilek güreşi yarışmalarında kızlarda bir 1.lik.bir 2.lik,erkeklerde ise iki 2.lik almıştır.Genç Bilaller Güzel Ezan okuma yarışmasında 3.lük kazanmıştır.

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 08:15-15:35
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil: İngilizce,Arapça